Om Fonde.dk

Fonde.dk er et online værktøj, der understøtter arbejdet med fundraising uanset om du er en forening, et firma, en kommune eller noget helt andet. Fonde.dk indeholder bl.a. en unik fonds-og puljedatabase og en række effektive værktøjer til at understøtte din fundraising indsats – fra nyheder til redigerbare skabeloner.

Danmarks mest opdaterede fundraising portal

Fonde.dk gik online i 2014 og er i dag Danmarks mest opdaterede fundraising portal. Det er vi ikke bange for at sige, for modsat andre tjenester er alt indhold på Fonde.dk skabt af manuelle ressourcer. I vores sekretariat sidder der, alle hverdage, op til flere dygtige personer med erfaring i fundraising og tjekker fonds- og puljeoplysninger, screener nyheder mv.

På Fonde.dk kan du bl.a. finde:

  • En opdateret database med ca. 3.000 fonde og puljer
  • Et E-bibliotek med video, podcasts, skabeloner og rapporter
  • En database med +5.000 nyheder – især bevillingsnyheder
  • En eventkalender med aktuelle arrangementer ift. fundraising

Indholdet på Fonde.dk er nøje udvalgt og publiceres kun på baggrund af troværdige kilder. Det er således en forudsætning for overhovedet at blive optaget i fondsdatabasen, at den enkelte fond eller pulje har en form for troværdig kilde i form af fx en hjemmeside, en årsberetning el. lign.

 

Et produkt af fundraisere for fundraisere

Modsat andre online fondsdatabaser og søgemaskiner tror vi på, at det bedste indhold bliver skabt af fagfolk, som ved noget om den branche de repræsenterer. Bag Fonde.dk står en af Danmarks største fundraising virksomheder, www.fundraiseren.dk, som bl.a. har udgivet bestselleren Håndbog i fundraising og står bag den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse i Kolding.

Dette er din sikkerhed for at investere i et produkt repræsenteret af personer, som hver dag selv er i marken og hjælper både store og små organisationer med at arbejde mere effektivt med fundraising på både praktisk og strategisk niveau.

På Fonde.dk kan du søge blandt ca. 3.000 private fonde og offentlige puljer i Danmark. Vi har alle offentlige og kommunale puljer i databasen og ca. 30 % af de aktivt uddelende fonde i Danmark med. Hvorfor har vi så ikke de sidste 70 %? Det har vi ikke, fordi de enten uddeler en meget lille sum midler årligt, kun kan søges i et meget begrænset geografisk område eller af efterkommere af en bestemt slægt osv. Men vigtigst af alt har vi dem ikke med, fordi der ikke er offentlig tilgængelige oplysninger om fondens formål og uddelingshistorik og beskrivelsen derfor ikke bliver troværdig. Det betyder i sidste ende, at du som ansøger ofte vil søge forgæves, da fondsoplysningerne er forældet.

Fonde.dk har eksisteret siden 2014 og blev i 2018 opdateret i en helt ny version, som bl.a. giver mulighed for at få adgang til fondenes årsrapporter og nøgletal, nyheder pr. mail baseret på egne interesseområder mv. Fonde.dk har i dag flere tusinde brugere, som anvender siden på løbende basis. Brugerne tæller alt fra enkeltpersoner til kommuner, hvor vi med sidstnævnte har samarbejder med ca. 1/3 af landets kommuner. Hvis du ikke har prøvet Fonde.dk før, så kan du altid få 7 dages gratis adgang til siden.

 

Hvem står bag?

Fonde.dk er en webside ejet og drevet af Fundraiseren.dk I/S.

Fundraiseren står bag forskellige stærke løsninger inden for fundraising i Danmark. Vores ydelser støtter løbende fundraisere, fagspecialister, ildsjæle, projektudviklere m.fl. i deres arbejde med at hente midler hjem fra forskellige private fonde og offentlige puljer. Vores løsninger spænder bredt. Fra hjælp til konkrete projektrelaterede fundraising opgaver til kompetenceudvikling i fundraising målrettet kommuner, ngo’er, frivillige foreninger, organisationer, private virksomheder m.fl.

 

Fonde.dk kontaktinfo:

Telefon:   

+45 30 499 655

E-mail:

info@fonde.dk

Web:

www.fonde.dk

 

Fundraiseren kontaktinfo

Telefon:  

+45 30 499 655

E-mail:

info@fundraiseren.dk

Web:

www.fundraiseren.dk