Abonnementløsninger

Et betalingsabonnement (6 eller 12 mdr.) til Fonde.dk giver dig fuld adgang til alle sidens funktioner. Hvis du ikke har prøvet Fonde.dk før, så kan du starte med 7 dages gratis adgang. Et abonnement giver adgang til Fonde.dk for én person. Såfremt du repræsenterer en organisation, hvor der er behov for flere adgange, så læs mere om vores fler- og storbrugerlicenser nederst på siden. Pr. 1. februar stiger abonnementspriserne til 1.600 kr. ekskl. moms (6 mdr. adgang) og 2.400 kr. ekskl. moms (12 mdr. adgang).

 


 

1 mdr.


500 DKK

6 mdr.


2.500 DKK

12 mdr.

Mest populære
3.750 DKK
Adgang til omfattende og håndplukket database med ca. 3.000 fonde og puljer i ind- og udland, som opdateres dagligt. 
 
 
 
Mulighed for at redigere, gemme til PDF og efterfølgende printe fondslister med indholdsfortegnelse i overskuelig form. 
 
 
 
Adgang til E-bibliotek med videoklip, podcasts, faglige artikler, skabeloner og rapporter med relation til fundraising. 
 
 
 
Adgang til +5.000 nyhedsartikler med bl.a. bevillingsnyheder, som kan bruges til at identificere relevante fonde/puljer. 
 
 
 
Op til daglige e-mails med dagsaktuelle og målrettede nyheder og adviseringer om frister ud fra dine interesseområder. 
 
 
 
Adgang til et samlet overblik over events (begivenheder) vedr. ekstern finansiering og fundraising i Danmark og udland. 
 
 
 
3 måneders gratis abonnement (værdi 500 kr.) til Danmarks Fonde, som dækker fonde med almennyttige aktiviteter. 
 
 
 
10 % rabat på deltagelse på dagskurser hos Fundraiseren (Silkeborg eller Valby) inkl. eksemplar af Håndbog i fundraising.
 
 
 
  500 DKK
2.500 DKK
3.750 DKK

 

 

Flerbrugerlicens (op til 5 brugere)

Repræsenterer du en forening, organisation, kommune el. lign., hvor der er behov for flere brugere? Så kan du købe et flerbrugerlicens, hvor op til 5 brugere kan få adgang til Fonde.dk i 12 mdr. til 6.000 kr. ekskl. moms (25 % rabat). Brugerlicenser kan naturligvis overføres til andre i organisationen i løbet af abonnementsperioden.

 

Storbrugerlicens (ubegrænset antal brugere)

Fonde.dk samarbejder i dag med ca. 1/3 af alle kommuner, som har købt et storbrugerlicens til Fonde.dk med adgang for alle ansatte i kommunens administration, institutioner mv. Et storbrugerlicens dækker også foreninger i kommunen. Prisen er 25.000 kr. ekskl. moms og der kan tilkøbes en workshop i fundraising.

 

Pr. 1. februar stiger flerbrugerlicens (12 mdr.) til 10.000 kr. ekskl. moms og storbrugerlicens (12 mdr.) til 30.000 kr. ekskl. moms. En fundraising workshop kan tilkøbes for 6.000 kr. ekskl. moms og varer typisk 2-3 timer i kommunens lokaler, hvor der både gives en demonstration af Fonde.dk og en generel introduktion til fundraising. Kontakt os på 30 499 655 eller info@fonde.dk for at høre mere om fler- og storbrugerlicenser.